Når du tilvælger dig en opgave, kan du nøjes med at anføre opgavenummeret, som er anført i venstre kolonne!
Administration | Beskrivelse | | t:m | Ansv. | Crew | ✔ |
10 | Planlægning inkl. ansøgninger, budget | | | hd | | |
20 | Opgavefordeling på frivillige | | 3:00 | hd | | |
30 | Skiltning (vejvisere, vejledninger, prisskilte …) | | 2:00 | hd | | |
Praktik | Beskrivelse | | t:m | Ansv. | Crew | ✔ |
50 | Installation af toiletvogn | Dagen før | 2:00 | | | |
51 | Staklade: rengøring, feje, oprydning mv | Ugen før | 2:00 | | | |
52 | Opstilling af borde/stole + rengøring | Dagen før | 1:00 | | | |
53 | Klargøring af bar/fadøl/køleskabe/service | Dagen før | 1:00 | | | |
Indkøb | Beskrivelse | | t:m | Ansv. | Crew | ✔ |
60 | Indkøbsseddel | | 2:00 | | | |
61 | Drikkevarer | | 2:00 | | | |
62 | Madvarer, chips … | | 3:00 | | | |
63 | Diverse, kul, stearinlys (check beholdning først) | | | | | |
Forplejning | Beskrivelse | | t:m | Ansv. | Crew | ✔ |
70 | Køkkenhold | | 6::00 | | | |
71 | Kaffe/te-brygning | | 1:00 | | | |
72 | Fremstilling af kager/lagkage/boller mv) | | 3:00 | mc | | |
73 | Køkkenhjælp/servering – 2 personer | | 3:00 | | | |
74 | Bartender | 10:00-12:00 | 2:00 | | | |
75 | Bartender | 12:00-13:30 | 1:30 | | | |
76 | Bartender | 13:30-15:00 | 1:30 | mc | | |
77 | Afrydder | 11:00-12:30 | 1:30 | | | |
78 | Afrydder | 12:30-15:00 | 1:30 | | | |
79 | Opvaskere x2 | xx:00-xx:00 | 1:00 | | | |
Underholdning | Beskrivelse | | t:m | Ansv | Crew | |
79 | Fjordklang | | 13:00-5:00 | hd | dp ls la hd | |
86 | Rundvis i stuerne | | 11:00- | mc | | |
87 | Rundvis i stuerne | | 12:30 | mc | | |
Af- & oprydning | Beskrivelse | | t:m | Ansv. | Crew | ✔ |
80 | Afrydning under arrangementet x2 | | 1:30 | | | |
81 | Slutoprydning borde/stole, rengøring / sætte på plads | | 1:30 | | | |
82 | Rengøring toilet | | 1:00 | | | |
83 | Rengøring af køkken | | 1:00 | | | |
Optælling | Beskrivelse | | t:m | Ansv. | Crew | ✔ |
90 | Regnskab | Snarest | 1:00 | ls | | |
91 | Mad og drikkevarer | Snarest | 2:00 | ls | | |