Staabi: Udsendelser

Vi udsender kun mails via one.com’s webmail. Login foregår via www.one.com (adgangskode udleveres af webmaster).

kontakt@hestebedgaard.dk giver adgang til mails, kontakter, kontaktgrupper samt en kalender (som vi ikke bruger!) og opsætning af mailsystemet.

Individuelle mails kan skrives/udsendes ad libitum.
Gruppemails må absolut kun anvendes i overensstemmelse med retningslinierne for gruppeudsendelser!!!

Individuelle mails (til personer eller virksomheder/organisationer)
Afsenderen skal anføre sit navn på den tomme linie mellem ‘Med venlig hilsen’ og ‘HESTEBEDGAARD’

Gruppeudsendelser
Afsender anfører eget navn som anført ovenfor ELLER lader linien stå tom … det er en vurderingssag fra udsendelse til udsendelse!
Vi skal være sparsomme med udsendelse af Nyhedsbreve, da de fleste vil opfatte det som spam, hvis de får nyhedsbreve i tide og utide. Til annoncering af småarrangementer skal der typisk maks. udsendes ét nyhedsbrev!
Der kan udsendes til flere grupper ad gangen. Omfatter udsendelsen gruppen ‘Nyhedsbrev’ SKAL der anføres link til afmelding af nyhedsbrev: Afmeld nyhedsbrev (hestebedgaard.dk)

Med undtagelse af udsendelser til grupperne ‘Bestyrelse’ eller ‘Bestyrelse + suppl’ skal alle modtagere sendes som BBC. Dog skal der i den almindelige modtagerlinie anføres kontakt@hestebedgaard.dk (: så sendes der en kopi til inboxen.

Kun webmaster må flytte mails til inboxens undermapper. Kun webmaster må oprette nye kontaktgrupper og tilføje kontakter til diverse grupper. Andre brugere må (: skal) oprette modtagere af mails som ‘Ny kontakt’.

Etik
Vi udsender kun mails/nyhedsbreve mv i venligt og lødigt sprog.
Vi spammer ikke.
Vi skriver kortfattet og tydeligt.
Vi polemiserer ikke.
Anfører vi enkeltpersoners navn, sender vi kopi af skrivelsen til vedkommende.