Når du tilvælger dig en opgave, kan du nøjes med at anføre opgavenummeret, som er anført i venstre kolonne![Forkortelser: D/dl/kl: Dato/deadline/klokken // t:m: estimeret tid til opgaven // Antal: personer til opgaven // Ansv.: opgaveansvarlig/tovholder // Crew: udfører opgaven ].
Administration Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 10-1 Økonomi (budget, finansiering …) 10-2 Ansøgning om støtte (kommune, privat, fonde …) 11-1 Planlægning (indhold, ressurser …) 11-2 Opgavefordeling på frivillige 3:00 11-3 Skiltning (vejvisere, vejledninger, prisskilte …) 2:00 11-4 Billetsalg/-kontrol ‘v/ døren’ 3:00 11-5 Kassemester under arrangementet ? Kassereren
Praktik Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 15-1 Aflæsning af vand/el før/efter 16-1 Installation af toiletvogn Dagen før 2:00 16-2 Staklade: rengøring, feje, oprydning mv Ugen før 2:00 16-3 Opstilling af borde, pavillon, stole + rengøring, klargøring Dagen før ? 16-4 Klargøring af bar, fadøl, køleskabe, service Dagen før 1:00 17-1 Kvalitetskontrol/opfølgning (rengøring, oprydning …) Snarest 1:00
Indkøb Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 20-1 Indkøbsseddel 2:00 20-2 Drikkevarer (indkøb, klargøring …) 2:00 20-3 Madvarer, chips … (indkøb …) 3:00 20-4 Diverse, kul, stearinlys (check beholdning først) ?
Dag 1
Forplejning Kaffe 1. dag Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 25-1 Køkkenhold/grillmester 6::00 ? 25-2 Pommes frites-koger 3:00 1 25-3 Kaffe/te-brygning 1:00 1 25-4 Fremstilling af kager/lagkage/boller mv) 3:00 ? 26-1 Servering xx:00-xx:00 2:00 26-2 Servering xx:00-xx:00 2:00 27-1 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-2 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-3 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-4 Bartender xx:00-xx:00 1:00 28-1 Afryddere xx:00-xx:00 0:30 4 28–2 Opvaskere xx:00-xx:00 1:00 3
Forplejning Frokost. 1. dag Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 25-1 Køkkenhold/grillmester 6::00 ? 25-2 Pommes frites-koger 3:00 1 25-3 Kaffe/te-brygning 1:00 1 25-4 Fremstilling af kager/lagkage/boller mv) 3:00 ? 26-1 Servering xx:00-xx:00 2:00 26-2 Servering xx:00-xx:00 2:00 27-1 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-2 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-3 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-4 Bartender xx:00-xx:00 1:00 28-1 Afryddere xx:00-xx:00 0:30 4 28–2 Opvaskere xx:00-xx:00 1:00 3
Forplejning Festmiddag Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 25-1 Køkkenhold/grillmester 6::00 ? 25-2 Pommes frites-koger 3:00 1 25-3 Kaffe/te-brygning 1:00 1 25-4 Fremstilling af kager/lagkage/boller mv) 3:00 ? 26-1 Servering xx:00-xx:00 2:00 26-2 Servering xx:00-xx:00 2:00 27-1 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-2 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-3 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-4 Bartender xx:00-xx:00 1:00 28-1 Afryddere xx:00-xx:00 0:30 4 28–2 Opvaskere xx:00-xx:00 1:00 3
Dag 2
Forplejning Davre Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 25-1 Køkkenhold/grillmester 6::00 ? 25-2 Pommes frites-koger 3:00 1 25-3 Kaffe/te-brygning 1:00 1 25-4 Fremstilling af kager/lagkage/boller mv) 3:00 ? 26-1 Servering xx:00-xx:00 2:00 26-2 Servering xx:00-xx:00 2:00 27-1 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-2 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-3 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-4 Bartender xx:00-xx:00 1:00 28-1 Afryddere xx:00-xx:00 0:30 4 28–2 Opvaskere xx:00-xx:00 1:00 3
Forplejning Kaffe 2. dag Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 25-1 Køkkenhold/grillmester 6::00 ? 25-2 Pommes frites-koger 3:00 1 25-3 Kaffe/te-brygning 1:00 1 25-4 Fremstilling af kager/lagkage/boller mv) 3:00 ? 26-1 Servering xx:00-xx:00 2:00 26-2 Servering xx:00-xx:00 2:00 27-1 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-2 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-3 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-4 Bartender xx:00-xx:00 1:00 28-1 Afryddere xx:00-xx:00 0:30 4 28–2 Opvaskere xx:00-xx:00 1:00 3
Forplejning Frokost 2. dag Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 25-1 Køkkenhold/grillmester 6::00 ? 25-2 Pommes frites-koger 3:00 1 25-3 Kaffe/te-brygning 1:00 1 25-4 Fremstilling af kager/lagkage/boller mv) 3:00 ? 26-1 Servering xx:00-xx:00 2:00 26-2 Servering xx:00-xx:00 2:00 27-1 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-2 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-3 Bartender xx:00-xx:00 1:00 27-4 Bartender xx:00-xx:00 1:00 28-1 Afryddere xx:00-xx:00 0:30 4 28–2 Opvaskere xx:00-xx:00 1:00 3
Indhold Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv Crew ✔️ 30-1 Musik hd Fjordklang 30-8 Foredrag mv 31-1 Forplejning mv t ‘musik, oplægsholder …) På dagen 1 31-1 Kontaktperson t ‘indhold’ 3:00 1
Af- & oprydning Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 45-1 Afrydning under arrangementet 4:00 2 45-2 Slutoprydning borde/stole, rengøring / sætte på plads Snarest 3:00 3 45-3 Fejning, støvsugning, gulvvask … Snarest 2:00 3 45-5 Rengøring af grill Dagen efter 2:00 1 45-6 Rengøring af pommes frites-koger Dagen efter 2:00 1 45-7 Opvask – afsluttende Snarest 2:00 3 45-8 Rengøring toilet, toiletvogn Snarest 2:00 2 45-9 Rengøring af køkken Snarest 1:00 2
Optælling Beskrivelse D/dl/kl t:m Antal Ansv. Crew ✔ 50-1 Regnskab Snarest 1:00 1 Kasserer 51-1 Mad og drikkevarer Snarest 2:00 2