2023ToDo: GDpH 15.-16. juli

Når du tilvælger dig en opgave, kan du nøjes med at anføre opgavenummeret, som er anført i venstre kolonne!
[Forkortelser: D/dl/kl: Dato/deadline/klokken // t:m: estimeret tid til opgaven // Antal: personer til opgaven // Ansv.: opgaveansvarlig/tovholder // Crew: udfører opgaven ].

AdministrationBeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
10-1Økonomi (budget, finansiering …)hd
10-2Ansøgning om støtte (kommune, privat, fonde …)
11-1Planlægning (indhold, ressurser …)
11-2Opgavefordeling på frivillige3:00
11-3Skiltning (vejvisere, vejledninger, prisskilte …)2:00hd
11-4Billetsalg/-kontrol ‘v/ døren’3:00
11-5Kassemester under arrangementet?Kassereren
PraktikBeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
15-1Aflæsning af vand/el før/efter
16-1Installation af toiletvognDagen før2:00op
16-2Staklade: rengøring, feje, oprydning mvUgen før2:00
16-3Opstilling af borde, pavillon, stole + rengøring, klargøringDagen før?
16-4Klargøring af bar, fadøl, køleskabe, serviceDagen før1:00op
17-1Kvalitetskontrol/opfølgning (rengøring, oprydning …)Snarest1:00
IndkøbBeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
20-1Indkøbsseddel2:00ls
20-2Drikkevarer (indkøb, klargøring …)2:00
20-3Madvarer, chips … (indkøb …)3:00ls
20-4Diverse, kul, stearinlys (check beholdning først)?

Dag 1

Forplejning
Kaffe 1. dag
BeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
25-1Køkkenhold/grillmester6::00?kk
25-2Pommes frites-koger3:001
25-3Kaffe/te-brygning1:001
25-4Fremstilling af kager/lagkage/boller mv)3:00?
26-1Serveringxx:00-xx:002:00
26-2Serveringxx:00-xx:002:00
27-1Bartenderxx:00-xx:001:00
27-2Bartenderxx:00-xx:001:00
27-3Bartenderxx:00-xx:001:00
27-4Bartenderxx:00-xx:001:00
28-1Afrydderexx:00-xx:000:304
28–2Opvaskerexx:00-xx:001:003
Forplejning
Frokost. 1. dag
BeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
25-1Køkkenhold/grillmester6::00?
25-2Pommes frites-koger3:001
25-3Kaffe/te-brygning1:001
25-4Fremstilling af kager/lagkage/boller mv)3:00?
26-1Serveringxx:00-xx:002:00
26-2Serveringxx:00-xx:002:00
27-1Bartenderxx:00-xx:001:00
27-2Bartenderxx:00-xx:001:00
27-3Bartenderxx:00-xx:001:00
27-4Bartenderxx:00-xx:001:00
28-1Afrydderexx:00-xx:000:304
28–2Opvaskerexx:00-xx:001:003
Forplejning
Festmiddag
BeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
25-1Køkkenhold/grillmester6::00?
25-2Pommes frites-koger3:001
25-3Kaffe/te-brygning1:001
25-4Fremstilling af kager/lagkage/boller mv)3:00?
26-1Serveringxx:00-xx:002:00
26-2Serveringxx:00-xx:002:00
27-1Bartenderxx:00-xx:001:00
27-2Bartenderxx:00-xx:001:00
27-3Bartenderxx:00-xx:001:00
27-4Bartenderxx:00-xx:001:00
28-1Afrydderexx:00-xx:000:304
28–2Opvaskerexx:00-xx:001:003

Dag 2

Forplejning
Davre
BeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
25-1Køkkenhold/grillmester6::00?
25-2Pommes frites-koger3:001
25-3Kaffe/te-brygning1:001
25-4Fremstilling af kager/lagkage/boller mv)3:00?
26-1Serveringxx:00-xx:002:00
26-2Serveringxx:00-xx:002:00
27-1Bartenderxx:00-xx:001:00
27-2Bartenderxx:00-xx:001:00
27-3Bartenderxx:00-xx:001:00
27-4Bartenderxx:00-xx:001:00
28-1Afrydderexx:00-xx:000:304
28–2Opvaskerexx:00-xx:001:003
Forplejning
Kaffe 2. dag
BeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
25-1Køkkenhold/grillmester6::00?
25-2Pommes frites-koger3:001
25-3Kaffe/te-brygning1:001
25-4Fremstilling af kager/lagkage/boller mv)3:00?
26-1Serveringxx:00-xx:002:00
26-2Serveringxx:00-xx:002:00
27-1Bartenderxx:00-xx:001:00
27-2Bartenderxx:00-xx:001:00
27-3Bartenderxx:00-xx:001:00
27-4Bartenderxx:00-xx:001:00
28-1Afrydderexx:00-xx:000:304
28–2Opvaskerexx:00-xx:001:003
Forplejning
Frokost 2. dag
BeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
25-1Køkkenhold/grillmester6::00?
25-2Pommes frites-koger3:001
25-3Kaffe/te-brygning1:001
25-4Fremstilling af kager/lagkage/boller mv)3:00?
26-1Serveringxx:00-xx:002:00
26-2Serveringxx:00-xx:002:00
27-1Bartenderxx:00-xx:001:00
27-2Bartenderxx:00-xx:001:00
27-3Bartenderxx:00-xx:001:00
27-4Bartenderxx:00-xx:001:00
28-1Afrydderexx:00-xx:000:304
28–2Opvaskerexx:00-xx:001:003
IndholdBeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsvCrew✔️
30-1MusikhdFjordklang
30-8Foredrag mv
31-1Forplejning mv t ‘musik, oplægsholder …)På dagen1
31-1Kontaktperson t ‘indhold’3:001
Af- & oprydningBeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
45-1Afrydning under arrangementet4:002
45-2Slutoprydning borde/stole, rengøring / sætte på pladsSnarest3:003
45-3Fejning, støvsugning, gulvvask …Snarest2:003
45-5Rengøring af grillDagen efter2:001
45-6Rengøring af pommes frites-kogerDagen efter2:001
45-7Opvask – afsluttendeSnarest2:003
45-8Rengøring toilet, toiletvognSnarest2:002
45-9Rengøring af køkkenSnarest1:002
OptællingBeskrivelseD/dl/klt:mAntalAnsv.Crew
50-1RegnskabSnarest1:001Kasserer
51-1Mad og drikkevarerSnarest2:002

3 thoughts on “2023ToDo: GDpH 15.-16. juli

  1. Mckenzie 23. marts 2024 at 11:39

    Wow, wonderful blog format! How lengthy have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The total look of your web site is great, let alone the content
    material! You can see similar here ecommerce

    Svar
  2. sklep internetowy 20. marts 2024 at 18:03

    Wow, amazing weblog structure! How long have you ever been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The overall glance of your website is fantastic, as smartly as the content material!
    You can see similar here ecommerce

    Svar
  3. Susanne 11. maj 2023 at 14:09

    Bartender hvor der er brug for, dog ikke frokost 1. dag.

    Svar

Skriv et svar til Susanne Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *